2012. augusztus 1., szerda

A "munka" folyamata

A munka folyamata rendkívül egyszerű. Kattints a bal oldali "Make Money" menüpont alatti "Surf Sites" részre, és már el is kezdheted a hirdetések megtekintését. Kattints a "célkereszt" képre, és máris megjelenik a hirdetés egy új lapon a böngésződben.

Az egyik legjobb dolog az egészben, hogy nem kell megvárnod, hogy lejárjon az idő, a lényeg, hogy ne zárjad be. Addig nyugodtan olvasgathatod a többi oldalad, a pénzt mindenképpen meg fogod kapni.


Az idő lejárta után ki kell választanod a helyes eredményt, és ha mindent jól csináltál, akkor az "Ok. Your account has been rewarded." felírat fog megjelenni. Kész, ennyi volt, kattints a "Close" feliratra, és mehet a következő hirdetés. A pénz jóváírásra került a számládon.

Lesz majd olyan hirdetés is, amelynél egy figyelmeztető ablak ugrik fel, a szövege a következő:
"This website has inappropriate content which can harm you or your computer. Do you really want to proceed?". Ezért sajnos nem fogunk pénzt kapni. Ha valaki azt akarja, hogy eltűnjön a listájából, az kattintson az "OK" gombra, a megnyíló oldalt zárja be, és várja meg míg a "Surf Sites" oldalon letelik a 20 másodperc. Ezt a részt azóta javították, már megkapjuk a pénzt érte, de a hibaüzenet továbbra is fennáll.

Az új hirdetések folyamatosan fognak megjelenni a már megtekintettek helyén.

Van más lehetőség is a pénz szerzésére, ez pedig nem más, mint a "Perform Jobs".
Itt munkákat kell végrehajtani adott pénzért, amit a hirdető ajánl fel. A fórumon ehhez kapcsolódóan lesznek majd Tippek, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban teljesíteni a feladatok, és hogy minek mi a lényege.